Rólunk

„A sakk az értelem próbaköve”

(Goethe)

Cégünk, a Sakkpalánta Kft. azért jött létre, hogy elkalauzolja eme gyönyörű játék világába a sakkozni vágyó gyerekeket. Célunk a sakkoktatás egy következő szintre emelése, melyben a sakkjáték megszerettetésén keresztül és a sakk alapok lerakásán túl hangsúlyt kap a logikai gondolkodás fejlesztése, az óvodások felkészítése az iskolás évekre, a koncentráció, a számítási készség, a türelem és a figyelem fejlesztése. Megtanítjuk a gyerkőcöknek kezelni a sikert és a kudarcot, mert a sakk játék, sport és művészet egyszerre, aminek pozitív jellemformáló hatása régóta ismert.

Sakkoktatást vállalunk Budapesten és környékén, ahol képzett oktatóink segítségével játszva sajátítható el ez a nagyszerű táblajáték. Sakkiskolánkban szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a gyerekektől a felnőttekig, akik a sakktanulás játékos formáját választják, így megismerkedve 64 mező országának csodálatos világával.

 

Tevékenységeink:

  • vállaljuk a sakk szakkörök szervezését óvodákban és iskolákban, ahol a gyerekeknek megtanítjuk a sakk alapjait,
  • egyesületi edzéseinken az ifjú versenyzőink tudását mélyítjük, gyarapítjuk,
  • magánoktatásainkon a fiatal sakkozóinknak egyénre szabott edzéstervvel a legoptimálisabb fejlődési utat kínáljuk,
  • az internet segítségével online sakkoktatást is biztosítunk a tőlünk távol eső tanítványoknak,
  • nyári napközis sakktáborainkban tartalmas kikapcsolódást nyújtunk a gyerekeknek,
  • az érdeklődők az oldalunkon friss hírekhez juthatnak a gyerek sakk világából, valamint segédanyagaink révén önmagukat is fejleszthetik.

 

Ha szeretne többet is megtudni cégünk működéséről vagy éppen az oktatási módszereinkről, bátran keressen minket!