Hírek

Sakkoktató képzés a 2017/18-as tanévben

Az idei, 2017/18-as tanévben is indul a sakkoktató képzésünk a Budapesti Sportszövetségek Uniója szervezésében, melyről bővebb információkat, többek között a gyakorlati rész teljes tematikáját a Sakkoktatás/Sakkoktató képzés menüpontunk alatt találnak. Várjuk a sakk tanítása iránt érdeklődők jelentkezését!    

Változatszámítás – nyílt nap a sakkoktató képzésünkön

Kedves Sakkbarátok! Ezúton szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt a 2016/17 évi sakkoktató képzésünk nyílt napjára, melyen bepillantást nyerhetnek a képzésünk gyakorlati részébe. Időpont: 2017. május 21. vasárnap, 09:00-16:00. Pontos helyszín: Fővárosi Sportszékház, 1053 Budapest, Curia utca 3. Előadó: Pálkövi József … Folytatás

Versenyzők oktatása

Gyerek sakkverseny 1

Csoportos és egyéni oktatásunk során sokszor találkozunk olyan érdeklődő gyerekekkel, akik igénylik, hogy mélyebben, magasabb szinten ismerkedjenek meg a sakkjáték szépségével. Ezeknek a gyerekeknek is lehetőséget biztosítunk a fejlődésre: http://sakkpalanta.hu/sakkoktatas/versenyzok-oktatasa/  

Sakkozz mindennap!

Sakkoktató képzés kicsi

Ajánljuk mindenki figyelmébe a Sakkozz mindennap! blogot, ahol két sakkszerető szerző cikkeivel találkozhatunk, melyben sok érdekesség érhető el a partielemzéseken keresztül játékosokkal készített interjúkig.  

Sakkoktató képzés a 2016/17-es tanévben

Sakkoktató képzés

Az idei, 2016/17-os tanévben is indul a sakkoktató képzésünk a Budapesti Sportszövetségek Uniója szervezésében, melyről bővebb információkat, többek között a gyakorlati rész teljes tematikáját a Sakkoktatás/Sakkoktató képzés menüpontunk alatt találnak. Várjuk a sakk tanítása iránt érdeklődők jelentkezését!